Information & köpvillkor

 • Allmän information

  Posterwall.se följer Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen. • Kundens personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i Personuppgiftslagen. De överlåts eller säljs aldrig. • Kunden måste vara minst 18 år för att handla i Posterwall's shop.

 • Om Posterwall.se

  Vi älskar att inreda och fylla hemmet med snygga bilder och vägginredning. Det är vad vi gör bäst och tycker det är fantastiskt kul att dela våra bilder. Vi fokuserar på att hjälpa bygga ihop snygga tavelväggar så du som kund enklare ska kunna finna vad du söker efter om du är ute efter just en tavelvägg eller ett snyggt kollage i form av posters.

 • Storlekar på våra motiv

  Våra storlekar på är: 21x30 cm (A4), 30x30 cm, 30x40 cm, 40x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm, 60x60 cm och det största motivet är 61x91 cm. Dessa passar utmärkt ihop med våra ramar och de allra flesta ramarna på marknaden. Den vanligaste och mest sålda storleken på affischer är 50x70 cm.

 • Samarbete

  De allra flesta bilder på Posterwall.se är skapade och redigerade internt. Vi har även direkt samarbete med artister, konstnärer och grafiska designers. Är du fotograf, artist eller konstnär så är du varmt välkommen att höra av dig då vi alltid är redo för nya samarbeten och öppna nya dörrar.

 • Tavelväggar

  På Posterwall.se ska det vara enkelt att handla en snygg tavelvägg. Våra kollage är framtagna av interior designers som har en känsla av vad som passar snyggt ihop så man kan själv som kund luta sig tillbaka och handla ett kollage som är komplett och passar snyggt ihop.

 • Miljön - Nånting vi tänker på ✿

  Vi återanvänder och återvinner så mycket vi kan i den mån om att våra produkter inte tar skada i t.ex emballage och förpackningar. På Posterwall.se är det viktigt att vi trippelkollar ordrarna innan de sänds ut för att undvika onödiga returer. Det är helt enkelt viktigt för oss att göra allt så gott det går utifrån ett miljötänk.

 • Tavelvägg vs perfect trios

  En tavelvägg kan beskrivas som flera olika motiv och posters på väggen. En "Perfect trio"-uppsättning är ett motiv som är uppdelat i 3 delar. Dessa finns även som tvådelade "Perfect-pair"-utföranden. Det kan vara mycket snyggt att rama in ett "Perfect-pair"-motiv bland andra tavlor i en större tavelvägg.

 • Kombinera motiv

  Att kombinera olika bilder rätt kan vara svårt ibland men man kan alltid utgå ifrån färger som matchar. Om man inte vet vad som matchar snyggt med ett färgglatt motiv finns alltid den enkla lösningen att kombinera bilden med svartvita bilder. Det ser alltid bra ut!

 • Frakt & leverans

  Fri frakt från 299:- och 29:- i fraktkostnad under 299:-. Vi använder oss av PostNord vid de allra flesta beställningarna. Din beställning hämtas ut vid lokalt leveransställe eller så skickas ordern direkt till din brevlåda. Sändningsnummer finns tillgängligt på förfrågan.

 • Leveranstider

  Räkna med 1-3 dagar för leverans i vanliga fall. Högtider och perioder med högt tryck eller begränsad personalstyrka kan det vara några extra dagar i leveranstiden. Om du har bråttom med att få din leverans får du gärna höra av dig till oss för att ta reda på mer exakt hur lång tid din leverans kommer ta.

 • Returer & ångerrätt

  • 30 dagar öppet köp (Från dagen varan har mottagits). • Byten av posters inom Sverige kostar 79:- per motiv. Vi skickar instruktioner och en retursedel via e-post som skrivs ut och sedan tejpas över den gamla frakthandlingen. Bifoga följesedeln som skickades med din beställning eller en orderbekräftelse och skriv "BYTE" och även vad du vill byta till (Exempel: "BYTE till artikel X i storlek 50x70cm”) • Retur av posters kostar från 79:- per motiv eller upp till 129:-/m2 (kvm). Produkten ska vara oanvänd i helt oförändrat skick och skickas tillbaka i originalförpackning. Om detta ej uppnås upphör ångerrätten och Posterwall.se har rätt att ta ut ytterligare avgifter (upp till 50% av värdet).

  • Ångrat köp innan utskickad beställning: Många av våra motiv och posters framställs "on demand", alltså tillverkas de i samband med en mottagen order. Om kunden ångrar sitt köp innan ordern skickats ut, och motivet redan framställts har Posterwall rätt att ta ut en avgift för utskrift och svinn på 119:-/m2.

  • Returer och byten av ramar skickas och betalas av kunden på valfritt sätt med spåringsnummer. Kontakta oss på info@posterwall.se om du vill göra en retur. Kollinummer alt. kvitto på inlämning ska finnas till hands. • Produkten ska vara oanvänd i oförändrat skick och skickas tillbaka i originalförpackning (t.ex ramar med förseglad inplastning). Om detta ej uppnås kan ångerrätten komma att upphöra. Frågor angående retur och byte? Kontakta info@posterwall.se. Returer skickas till Posterwall.se - Kungsgatan 29A, 46230, Vänersborg.

 • Reklamation & felaktigheter

  Vi granskar våra produkter utförligt innan de skickas. Om mottagaren emot förmodan erhållit en felaktig produkt krediteras kunden utlägg för returfrakt. Kontakta oss först eftersom vi kan behöva foton av felaktigheten innan produkten skickas tillbaka. Reklamationer skickas till Posterwall.se - Kungsgatan 29A, 46230, Vänersborg. I första hand byts produkten ut. Finns inte möjligheten att byta ut produkten ersätts den i andra hand med en likvärdig. OBS! Det är viktigt att rapportera eventuell felaktighet inom 7 dagar på info@posterwall.se för att kunna genomföra en reklamation.

 • Transportskador

  Vi ansvarar för borttappade paket som skickas från oss. Vid retur ansvarar kunden för transporten. Vi ansvarar även för eventuell transportskada om skadan upptäcks inom 7 dagar från att paketet hämtats ut. Det är därför viktigt att du öppnar paketet och kontrollerar för eventuella skador.

 • Outlösta paket

  Om paketet du beställt inte hämtas ut inom 14 dagar (7 dagar i vissa fall) kommer paket automatiskt skickas tillbaks till Posterwall.se. Vid denna händelse debiteras kunden upp till 300:- för administration, frakt, returfrakt och hantering. Ångrar kunden sitt köp bör paketet ändå hämtas ut för att undvika undvika avgiften.

 • Betalningsalternativ

  Vi erbjuder betalning med faktura och bankkort / kreditkort - Visa och Mastercard och delbetalning, samt Swish via Klarna Checkout. Väljer du t.ex faktura så har du 14 dagar på dig att betala från dagen vi skickar paketet vilket innebär att du får ditt paket innan du behöver betala.

  Klarna Checkout - Betala efter leverans! Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura och betala efter leverans eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Skrolla upp
sv_SESwedish