Wall decoration for a trendy home
Beautiful
posters & prints

Decorate your walls with modern and trendy posters

SHOPPA HÄR

POSTERWALL

Decorate your home with beautiful paintings and prints
Unique collections of posters online
Här hittar du originell fotokonst och vacker väggdekoration för hemmets alla rum.

Nytt hos oss

Fina posters & trendiga tavlor för hemmets alla rum

Posterwall erbjuder ett brett sortiment och selektivt urval av posters och prints med unika bilder och motiv. Affischer som matchar snyggt ihop för att du ska kunna skapa din egna personliga tavelvägg. Tavlor med fina naturbilder passar bra som väggdekoration i vardagsrum och på väggar där du vill uppleva harmoni och frid.

Du kan variera med snygga och trendiga tavlor med vackra bilder, men också fotokonst från världens alla hörn. Att bilda ett unikt kollage med tavlor på väggen kan du enkelt göra med våra prints. Våra posters är av högsta kvalitet och har ett otroligt djup i motiven. Vi använder miljöcertifierat premium-papper för alla våra utskrifter som alltid produceras i Sverige.

 

Vacker och unik inredning i form av tavlor för alla väggar

Att inreda och dekorera sin lägenhet eller sitt hus kan vara en utmaning. Oavsett om du vill dekorera med varma färger, svartvitt och grå toner eller färgglatt så finner du unika och vackra posters hos Posterwall. När övrig inredning går i grå karaktär kan det vara fint att inreda med lite härliga färger på väggen, men det är även stilrent att inreda på ett trendigt vis och behålla tråden i gråskala.

Det beror helt enkelt på hur man vill att hemmet ska upplevas. En tavelvägg ger rummet mer liv även om den är i gråskala men ett färgglatt posterkollage kan ge mer karaktär till rum där du vill få in mer färg men ändå inte byta ut möbler i enkla, neutrala färger.

SCROLL UP
en_USEnglish