Texttavlor med roliga och upplyftande budskap

tavelvägg med coola texter och attityd

 

Nya planscher i trendigt utförande med text

Tavlor med text och citat är alltid trevligt som inredning på hemmets väggar. Det kan vara affischer med budskap som får dig att fånga dagen och motivera dig att ta tag i arbete eller drömmar. En texttavla kan också vara en rolig inredningsdetalj för dina gäster att läsa. Dessa posters är ofta designade i enkelt och stilrent utförande som lätt matchar med övrig inredning oavsett val av färger. Planscher med citat och text är motiverande oavsett om det är inramade som väggdekoration i tonårsrummet, sovrummet eller i hallen.

Våra texttavlor med inspirerande budskap passar fint ihop med svartvita posters med fotokonst och trendiga tavlor i gråskala.

 

Skrolla upp
sv_SESwedish